Tilbakemeldinger fra lesere

Her kan du lese hva andre synes om romanen

Heidi Kolstadbråten

"Veldig god bok som tar deg med til livet i Paris fra 1800 tallet, lett lest og fengende. Jeg er imponert over første utgivelse og gleder meg til det kommer mer mer👍😊."

Britt Amundsen

"Denne er virkelig bra. Gode skildringer og detaljer i tillegg til fantastisk historie. Vanskelig å legge fra seg." Bente Bratvoldengen

Hei Tone. Takk for en fin leseopplevelse. Jeg likte boken godt. Veldig gode beskrivelser av Paris, omgivelsene, hendelsene, menneskene i datidens og nåtidens Paris. Det var en lettlest bok, med en fin avslutning. En fin sommerferie bok for meg, og jeg tror jeg snart må komme meg til Paris."


Line Larsen

"En drives videre hele tiden i boka. Når en legger den fra seg, så ønsker en bare å ta boka opp igjen for å lese. Boka synes jeg er aktuell og beskriver å leve med en pandemi (tuberkulose), metoo, kvinnesak, fattigdom, narkotika i samfunnet og det å være i et forhold uten balanse. Boka er også spennende fordi nærmiljøet beskrives så godt. Jeg får lyst til å dra til Drøbak og Paris igjen og finne de smugene og stedene som beskrives."